Je bent mens om je te ontwikkelen. Iedereen gaat daarin zijn eigen weg. Soms kom je obstakels tegen die vroeg of laat je gezondheid kunnen ondermijnen. Wij hebben de ervaring dat homeopathie dan heel effectief werkt. Mensen krijgen nieuwe inzichten, zetten stappen, worden gezonder, vitaler en vinden hun eigen weg terug.

Wij behandelen mensen met behulp van de methode van de ziekteclassificatie. Daar kunt u hier meer over lezen.

Over Liesbeth

Ik ben opgegroeid in een zeer besloten geloofsgemeenschap. Op mijn 32e ben ik eruit gestapt. Ik kwam alleen te staan in een voor mij volledig vreemde wereld. Als je het hebt over obstakels: dit was een pittig exemplaar. Ik werd er letterlijk ziek van: migraine, paniekaanvallen en andere gezondheidsklachten. Op zoek naar genezing ging ik een langdurig en divers hulpverleningscircuit in.

Het keerpunt in mijn gezondheid kwam toen ik in behandeling ging bij een homeopaat. Met de homeopathische behandeling werd ingegaan op de oorzaak van de problemen: het verdriet, de trauma’s, de angst om los te laten wat altijd je houvast was.

Inmiddels ben ik in staat om zelf te helpen. Of het nu gaat om sekte- of loverboyproblematiek, om indoctrinatie of om misbruik: met mijn achtergrond begrijp ik wat het betekent en als homeopaat heb ik prachtige middelen in handen om mensen écht verder te helpen.

Over Hans

‘De mens centraal’ is altijd de grond geweest van mijn werk. Als informaticus werk ik aan systemen met grote maatschappelijke invloed. De mens hierbij in het oog te houden is essentieel. Als homeopaat ervaar ik het als een geschenk dat de individuele mens centraal staat en ik hem/haar kan helpen om gezond te worden.

In de ICT heb ik te maken met ingewikkelde vraagstukken, zoals de privacyproblematiek van grote systemen. Als homeopaat ben ik betrokken bij de misschien wel grotere vraagstukken van de ontwikkeling van individuele mensen.

Met de homeopathie heb ik geleerd om mijn cliënten te helpen hun obstakels te overwinnen. Dat is misschien wel het grootste geschenk voor mij: mensen te kunnen ondersteunen bij een gezonde levensloop.

Homeopathie werkt anders dan reguliere geneeskunde. Dat maakt de aantoonbaarheid lastig, maar de empirie spreekt!


Obstakels kunnen van alles zijn: examenvrees, gepest worden op school, burn-out, reuma, moeilijk voor jezelf kunnen opkomen, griep, een gebroken been, verdriet, verlies, etc., etc. Homeopathie is er altijd op gericht je weerbaarheid te verbeteren waardoor je algehele gezondheid vooruit gaat. Klik hier voor voorbeelden van ziekten die wij behandelen in onze praktijk.